Home

Na  de verhuizing naar een nieuwe provider wordt de website niet correct weergegeven. Onze excuses daarvoor. Er wordt aan gewerkt.

’t Giethmenseveld is een zeer aantrekkelijk bungalowpark dat te midden van een uitgestrekt bos aan de voet van de Lemelerberg ligt. Natuur, rust en privacy zijn dé kenmerken van dit park. Het park is omringd door mooie natuurgebieden, zoals zandverstuiving ’De Sahara’, vennetjes en prachtige heidevelden op de Archemer- en Lemelerberg. De afstand tot het gezellige, toeristische stadje Ommen is zo’n 6 km. Er zijn vele schitterende wandel- en fietsroutes uitgezet die langs verschillende bezienswaardigheden leiden.
<br>
<br>
<strong>Accommodatie</strong>
<br>
Gerieflijke, ruime vrijstaande bosbungalows, die compleet ingericht zijn. De bungalows hebben een overdekt terras en binnen/buiten open haard (enkele uitgezonderd). ’t Giethmenseveld beschikt over 4- en 6-persoons bungalows, die verschillend ingericht zijn. (particulier bezit)
<br>
<br>
<strong>Faciliteiten </strong>
<br>
Receptie met info-balie, verwarmd openluchtzwembad (medio mei tot medio september), tennisbaan, jeu de boulesbaan, speeltuin en speelveld, wasserette, fietsverhuur (mei tot en met oktober) en warme broodjesservice.
<br>
<br>
<div style=’text-align:center’><strong>Neem een kijkje op onze site en wie weet tot binnenkort!</strong></div>

Reacties zijn gesloten.