Zwembad

Waterpret
Waterpret is voor jong en oud. Bungalowpark ’t Giethmenseveld biedt drie verwarmde openluchtzwembaden waar gasten heerlijk banen kunnen zwemmen of gezellig kunnen recreëren.
Voor elke leeftijdsgroep is een eigen bad. Voor de kleintjes is er een babybad waar het water 20 cm diep is. Voor de wat oudere kinderen is er een bad met glijbaan met waterdiepte 40 cm. En voor kinderen met diploma, zonder diploma maar onder begeleiding van een volwassene en volwassenen is er een groot bad van 20 x 11 meter. De waterdiepte is 140 cm. Dit met extra hek beveiligde bad met water, waarvan de temperatuur ‘s zomers kan oplopen tot ongeveer 27 graden, is heel toegankelijk door de grote trap in het midden.

Zwembad t Giethmenseveld

Luieren
Naast zwemmen kun je natuurlijk ook lekker relaxen aan één van de vele tafels met stoelen en een parasol of op de knusse ligweide. Rond de receptieruimte is gratis WiFi beschikbaar om contact met de wereld buiten het zwembad te maken.

Sanitair
Om voor te kunnen spoelen zijn een tweetal openluchtdouches. Daarnaast zijn er 3 verschillende sanitair gelegenheden. Het ruime invalidentoilet biedt ook de gelegenheid om uw baby te verschonen. Tevens is er een dames- en een herentoiletruimte met een apart toilet en douche. Deze 3 ruimtes met elk een wastafel met koud stromend water worden elke dag netjes onderhouden.

We hopen je binnenkort in ons zwembad te mogen begroeten!


Praktische info

  • Het zwembad is geopend van medio mei tot medio september.
  • Openingstijden zijn van 10:00 uur tot 20:00 uur.
  • Er is geen toezicht. Gebruik van het zwembad is op eigen risico.
  • Gratis toegankelijk voor gasten van het park.
  • Kinderen zonder zwemdiploma hebben alleen toegang onder begeleiding van een volwassene.
  • Het zwembad wordt 2x per dag gecontroleerd door de beheerder.

Reacties zijn gesloten.